DENÍK.CZ - Dolański Gróm 2019 přivítá Davida Kollera a polskou legendu Lady Pank


Karviná – Po letošním famózním zážitku v podobě koncertu kapely Kryštof, hlásí pořadatelé festivalu Dolański Gróm hudební menu, které budou servírovat příští rok v červnu na už 10. ročníku této přehlídky české, ale hlavně polské hudby. Po kapele Lombard, která v Karviné vystoupila letos, potěší fanoušky rockové hudby polská legenda tohoto stylu - skupina Lady Pank.

Tu mohli fanoušci vidět například v Bystřici na Zlotu nebo loni na Svátku tří bratří v polském Těšíně. V Karviné ale vystoupí poprvé. „Je to jedna z posledních legendárních rockových kapel, kterou jsme tu ještě neměli a jsme rádi, že se nám ji povedlo domluvit. Věřím, že jejich vystoupení bude pro všechny velký zážitek,“ řekl Lešek Koch, jeden z hlavní spoluorganizátorů Dolańského Grómu.

Na své si na Grómu 2019 přijdou i příznivci českého rocku. Do Karviné zavírá se svou kapelou David Koller, uznávaný muzikant, mj. dlouholetý člen legendární kapely Lucie. Mladou hudební polskou krev pak přelijí do žil fanoušků kapely Organek a ŁLukasz Drapała & Chevy.

Pokud už přemýšlíte, čím na Vánoce obdarovat své blízké čí přátele, proč jim nekoupit třeba vstupenku na Dolański Gróm? Prodej začíná 20.11. na www.ticketportal.cz a do konce března budou jen za 200 korun.